Ne Mutlu Bize Bir Gülüş, Bir Tebessüm Olabildiysek

Görev esnasında öğrencilerimizin yüreklerine dokunurken,onları Türk Milli Eğitim Sistemi amaçları doğrultusunda yetiştirirken,yüzlerde tebessüm olabildiysek ne mutlu bize.

Dezavantajlı bir eğitim bölgesinde çalışıp,zor şartlarda yaşayan öğrencilerimizi okul ortamında gerçekleştirdiğimiz projelerle,planlı çalışmalarla tamamen bilinçli bir şekilde hareket ederek bir adım öteye götürebildiysek ne mutlu bize.

Yapılan çalışmalarımızın ödüllerle taçlandırıldığı,adeta hangi ödülü nereye koyacağımızı bilemediğimiz bir varlığı yaşadığımız için de ne mutlu bize.

Ekibimizi eTwinning ile tanıştırıp üst düzey sosyal proje çalışmalarında yer almamızı sağlayan Nazlı ARSLAN GÜL ve Özlem TAŞ öğretmenlerimiz ile aynı ortamda bulunduğumuz için

"NE MUTLU DA NE MUTLU BİZE".

08.01.2020 201

08-01-2020