Kış Kermesimiz Düzenlendi

Kermesler hem birlik ve beraberliği pekiştiriyor, hem de sosyal anlamda ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarının karşılanmasına vesile oluyor.

Okulumuzda bir aile ortamı ve üst düzeyde bir uyum bulunmaktadır. Tüm birimlerimiz bunu her zaman bütün faaliyetlerinde gösteriyorlar. Bugün de burada, velilerimiz, öğretmenlerimiz birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir kermes düzenlediler.

Okul Aile Birliğimiz, 2019-2020 eğitim-yılı etkinlikleri çerçevesinde velilerimizin desteği ve öğretmenlerimizin katkılarıyla bir kermes düzenleme kararı aldı. Kermesimiz bu kapsamda gerçekleştirildi. 150 civarında velimiz kermesimize katkıda bulundular. Kermesimize emek veren, herkese teşekkür ediyoruz.

31.12.2019 148