eTwinning School Başvurumuz Yapıldı

eTwinning School Başvurumuz Yapıldı

Okulumuz Karacabey Ulubatlıhasan İlkokulu ikinci "eTwinnining School" etiketi başvurusunu yaptı.

2018 yılına kadar yapılan eTwinning çalışmaları sonucunda aynı yıl yapılan başvuruyla 2019 ve 2020 yıllarında bu etiketi alan okulumuz, 2021-2022 yılları için geçeri olacak etiketin başvurusunu tamamlamıştır.

Pekala 2023 eğitim vizyonu dahilindeki öğrenmede yani yaklaşımlar ile ifade edilebilecek bir çalışma portalı olan  "eTwinning"  kısaca nedir?  

eTwinning Okulları, eTwinning'in önemini ve değerlerini tanır, okul yönetiminin desteğiyle bunları okulun politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim süreçlerine dahil eder.

eTwinning Okul Etiketi ile, eTwinning; sadece bireysel olarak eTwin'cilerin değil, aynı zamanda öğretmen takımlarının ve okul liderlerinin birlikte çalıştığı tüm okulun katılımını, çabasını ve bağlılığını tanıyarak değerlendirir.

Bir eTwinning Okulu statüsüne ulaşma kavramı, objektif olarak değerlendirilebilecek bileşenlerle yapılan gelişimsel bir yolculuktur. Bu bir rekabet değil, bir seviyeden diğerine doğru gerçekleştirilen bir ilerleme sürecidir.

Bu süreçte başarılı olabilme adına, okulumuz eTwinning koordinatörü Pınar ALTUN başkanlığında organize çalışmalarımız devam etmektedir.

23.12.2020 333

20-11-2020