EĞİTİM FELSEFESİYLE YOĞRULMUŞ OYUNLARIMIZ VAR

EĞİTİM FELSEFESİYLE YOĞRULMUŞ OYUNLARIMIZ VAR

Öğrencilerini donanımlı bir şekilde yaşama hazırlama amacıyla eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden Ulubatlıhasan İlkokulu Öğretmenleri; kişisel aydınlanmaları doğuracak, düşünmelere ev sahipliği yapacak serbest zaman uygulamalarına çok önem vermektedir.

 

Serbest etkinlik uygulamalarının amacı; eğitici ve eğlendirici uygulamalara yer vererek öğrencilerin zihinsel, fiziksel, sosyal, kültürel ve psikomotor gelişimlerini desteklemek, bununla beraber okula yönelik olumlu tutum geliştirerek okul ortamında öğrencilerin kendilerini rahat ve mutlu hissetmelerini sağlamaktır. Bunun yanında etkinlikler sırasında öğrencilerin farklı ortamlarda bulunmaları sağlanarak onların sosyal yaşam becerilerinin geliştirilmesi ve kişilik gelişimine yönelik yarışmalar, oyunlar, sanatsal ve kültürel etkinlikler vasıtasıyla da toplum hayatı için donanımlı bireyler yetiştirilmesi hedeflerimiz arasındadır.

 

Gülşah öğretmenleriyle birlikte 3B sınıfı öğrencileri iyi insan olarak yetişme yolculuğunun ilk basamağında, felsefi yaklaşımlarla kurgulanan serbest zaman etkinlikleriyle vakit dolduruyorlar.

10.03.2020 213

10-03-202010-03-202010-03-202010-03-2020