Ulubatlıhasan İlkokulu

Vizyon: 1. Atatürk inkılaplarına ve anayasanın başlangıcında ifadesini bulan Türk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çalışmak ve çalışacak gençleri yetiştiren okul, 2. Gelişen teknolojiyi her türlü araç ve gereçleriyle okulumuza kazandıran okul, 3. Araştırmacı, analiz edebilen, kendi kendisini sorgulayan, gençler yetiştiren okul, 4. Çağdaş ve kaliteli toplum için, çağdaş ve kaliteli öğrenci yetiştiren okul, 5. Geleceğe güvenle bakabilen, sorgulayan, araştıran bireyler yetiştiren okul, 6. Ülkemizin ve devletimizin maddi ve manevi değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştiren okul, 7. Rahatlıkla 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek ve hedefleri olan öğrencileri yetiştiren okul.

Misyon: 1. Ekip ruhuna sahip, planlı, programlı, disiplinli bireyleri olan, 2. Yaratıcı düşünce ve katılımcı yöntemlere açık, araştıran ve sorgulayan, 3. Sosyal ilişkileri güçlü; saygı, sevgi ve hoşgörü esasına dayalı kişilik geliştiren, 4. İnsanların erdemlerini önemseyen, topluma ve toplumsal sorunlara karşı sorumlu olan, 5. Görev ve sorumluluklarının bilincinde, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden bilgi üretebilen, 6. Yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı bireyler yetiştirmek için eğitim – öğretim hizmeti sunmaktır.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ulubatlihasanilkokulukaracabey.meb.k12.tr

Adres - Saadet Mh. M. Hasan Kula Cd. No7

Kütüphane Kitap Sayısı :1926
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Ulubatlıhasan İlkokulu, Bursa ili Karacabey ilçesinin Karacabey mahallesinde (22. Sk) yer alıyor.

Adres - Saadet Mh. M. Hasan Kula Cd. No7

Ulaşım Araçla, yaya.