Sıfır Atık Eğitim Portalı

Sıfır Atık Eğitim Portalı

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Sıfır Atık Eğitim Portalı" konulu ilgi yazısı bağlantıda gönderilmiştir.meb_iys_dosyalar/16/07/714377/dosyalar/2020_10/21164853_ECBS.udf

İlgi yazı doğrultusunda Sıfır Atık Eğitim Portalı'na www.sifiratiktema.org adresinden erişilmektedir. Sıfır atık eğitim portalının kullanımı hakkında detaylı açıklamalara İlgi ekte gönderilen yazıda yer verilmekte olup, öğretmenlerimiz bu portal üzerinden sıfır atık eğitimi ile ilgili tüm kademeler için etkinlik önerileri, sunumlar, posterler, çalışma kâğıtları, proje önerileri ve oyun tabanlı dijital etkinliklerin de aralarında bulunduğu zengin eğitim içeriklerine ve materyallere ulaşabilmektedirler. 

Ayrıca, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında "Sıfır Atık Eğitim Portalı"nda bulunan eğitim içerik ve materyallerini kullanarak etkinlik gerçekleştiren öğretmenlerimize bir değerlendirme anketi uygulanmaktadır. Etkinlikleri uygulayan ve anketi dolduran öğretmenlerimize TEMA Vakfı tarafından e-posta ile katılım sertifikası iletilmektedir. 

Tüm öğretmenlerimize duyurulur.

21.10.2020 206

Kaynak: Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü