Siber Zekâ Bilgi Yarışması

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ilgi tarih ve sayılı yazıları ekinde alınan Temel Eğitim Genel Müdürlüğünün , Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Siber Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında Siber Zekâ Bilgi Yarışması ile ilgili ilkokul öğrencileri 20-23 Ekim, ortaokul öğrencileri 24-27 Ekim tarihleri arasında aşağıda verilen adreslerden giriş yaparak katılabileceklerine dair linkleri kademelerine ve tarihlerine göre öğrencilerimize ulaştırılması talebi ilgi (a) yazısı ile bildirilmişti.

Ancak Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından düzenlenen Siber Zekâ Bilgi Yarışmasına gösterilen yoğun ilgiden dolayı teknik kısımda bazı güncellemeler yapıldığı ve Linklerin güvenli iletilmesi için testlerin bağlantılarına ekte belirtilen Linklerden ulaşılacağına ilişkin  Bakanlığımızın ilgi (b) yazısı bağlantıda verimiştir.

meb_iys_dosyalar/16/07/714377/dosyalar/2020_10/30154616_HABER_metni.doc

Tüm öğretmenlerimize duyurulur.