Sevgili Çocuklar! Yapılan Her Güzel Şey Sizin İçindir.

Okulumuz müdürü ve 1.sınıf öğretmenlerimiz, aile eğitimi kapsamında saadet mahallesi muhtarı Hüseyin Üzer ile bir buluşma gerçekleştirdi.

Buluşmanın gündemi pandemik tedbirler sebebiyle yüzyüze eğitim yapılırken çocuklarını tedbiren okula göndermek istemeyen velilerin, online eğitim devam ederken de öğrencilerin bu eğitimlere katılmalarında gerekli hassasiyeti göstermeyerek çocuklarının geleceğini hangi açıdan tehlikeye attıkları konusunda farkındalık oluşturmak idi.

Okulumuz idaresi, öğretmenleri,okul-aile birliği ve yerel yönetimin katılımıyla hep birlikte organize hareket edilerek en kısa sürede tüm velilerimize ulaşılarak olması gereken biçimde üst düzey verimli bir diyalog geliştirilebilmesi kararı alınarak, 7 Ocak 2021 Perşembe günü durum değerlendirmesi yapmak amacıyla buluşma üzere birleşime son verildi.

01.01.2021 205