Okullar Ne Zaman Açılacak?

Değerli velilerimiz,

Pandemik tedbirler sonrasında yüzyüze eğitim faaliyetlerinin sonlandırılmasıyla birlikte uzaktan eğitime devam etmekteyiz. Hepimizin aklında okulların ne zaman açılacağı, tarihi önceden belirtilen yarıyıl tatilinde karne verilip verilmeyeceği soruları yer almaktadır.

Milli Eğitim Bakanımızın 13.12.2020 tarihli açıklamasından sonra şunu net olarak söyleyebiliriz ki, biz okulumuzun yüzyüze eğitime geçebilmesi adına tüm tedbirleri eksiksiz almış bir okul olarak, şu an itibariyle açılarak yüzyüze eğitime geçmeye hazır durumdayız. Lakin okulların açılabilmesi sadece salgının seyriyle ilgilidir. Bu durumda hepimiz sağlık kurulunca verilecek karara tabiyiz ve oradan gelecek haberi beklemekteyiz.

Ancak sağlık kurulunun vereceği açılabilir kararından sonra yüzyüze eğitime geçilecektir.

Hepimize sağlıklı günler dileriz.

14.12.2020 584