OKUL MÜDÜRÜ'NÜN MESAJI

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım,

Dezavantajlı bir eğitim bölgesinde bulunarak gerek öğrencilerimizin ev ortamlarındaki gerekse okulumuzdaki bir çok teknik-teknolojik ihtiyaçtan yoksun  halde çalışıyor olmanıza rağmen,özellikle bugünlerde uzaktan eğitimi devam ettirmeye yönelik güçlü bir ekip ruhuyla hareket ederek göstermiş olduğunuz üst düzey performans takdire şayandır.

Güçlü ekip yapınız, birlikte iş yapabilme gücünüz ve devleti temsil yeteneğiniz sonucu meydana çıkardığınız kaliteli ve verimli eğitim-öğretim faaliyetleriniz Ulubatlıhasan İlkokulu'nun gerek ilçe gerekse il düzeyinde her zaman ilk sıralarda,en üstlerde yer almasını sağladı.Sizler birçok yenlikçi eğitim yaklaşımında öncü oldunuz.Yerel projelerde edindiğiniz tecrübeyle, eTwinning portalındaki onlarca çalışmayla,"Ulusal destek servisinden verilen şahsi ve kurumsal kalite etiketleriyle, e-pas sistemindeki hareketliliğinizle ve il birinciliklerinizle gönüllerde taht kurdunuz.

Yaptığınız çalışmalar, kazandığınız başarı gönüllere ve hafızalara silinmemek üzere kazınmıştır.

Bugün itibariyle de okulumuz websitesini aktif kullanarak Karacabey'de birinci, Bursa'da altıncı ve Türkiye genelinde ilk 100 okul arasında olmasını sağlamış durumdasınız.Çalışmaya, başarmaya, verimli olmaya doymayan bir ekipsiniz.Sizlerle her şeyden önce gurur duyuyorum.Biliyorum ki, herkes kendine yakışanı yapar, kalite asla tesadüfi değildir.

Dün olduğu gibi bugün de örnek çalışmalarla, olumlu-verimli eğitim öğretim yaklaşımlarıyla başarıdan başarıya koşacağınızdan kuşku duymuyor, her birinizi saygı ve sevgi ile selamlıyor en içten muhabbetlerimi iletiyorum.

HEPİMİZİN SAĞLIK , MUTLULUK VE HUZUR  DOLU GÜNLERİ OLSUN...

08.12.2020 1275

08-12-2020