Okul Müdürümüz'den Velilerimize Kısa MESAJ

Okul Müdürümüz'den Velilerimize Kısa MESAJ

Herkese MERHABA

Değerli öğrenci velilerimiz, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ben okul müdürü FerhatCOŞAN. Sizlere birkaç hatırlatma yapmak için grubunuza 1günlüğüne misafir geldim.

Hayatlarımız, salgın hastalık tehlikesi nedeniyle hiç planlamadığımız biçimde dengesini kaybetti. Çocuklarımızın eğitim durumları da tedbirler sebebiyle olumsuz etkilendi ve okul binaları eğitim öğretim faaliyetlerini yapamaz hale gelerek uzaktan eğitime geçildi.

Fakat uzaktan eğitim bir tatil değildir,okulun ve eğitim faaliyetlerinin ev ortamında verilmesidir. Biz bütün eğitim plan ve programlarımızı internet üzerinden yürütmekteyiz. Bu sebeple çocuklarımızın derslerine katılmasına büyük gayret gösterin ki, çocuklar derslerinden geri kalmasın. Bir şekilde mutlaka her gün mutlaka öğretmenleriyle buluşmalarını sağlamaya çalışın.

Okula yardımcı kaynak kitaplar geldi ve çoğu kişi hâlen almadı.eğer çocuklar bu kitapları çalışmazlar ise okuldan ve okumaktan soğurlar ve bu çok kötü olur. Lütfen en kısa sürede bu kitaplarınızı okuldan alın.

Okulumuzun websitesi var ve burada birçok oyun, eğitici etkinlikler ve okulumuz-öğrencilerimiz ile ilgili haberler-duyurular var. Çocuklar mutlaka dinlenmek ve eğlenmek için okulumuzun Websitesi ne girsin.

Yakınlarınıza ve komşularınıza da selamlarımla birlikte bu söylediklerimi iletin çünkü birlikte hareket ederseniz yaptığımız işin faydasını görme ihtimalimiz yükselir.

Son olarak TABLET konusuna değiniyorum. Tablet henüz hiçbir yerde dağıtılmadı hatta gelmedi. Gelir mi veya ne zaman gelir bilgimiz yok. Gelirse sizleri buradan bilgilendiririz.

Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam dileğiylep hepinizesaygılar sunuyor ve Allah'a emanet ediyorum.

10.12.2020 957