ÖĞRETMENLERİMİZE!!!

ÖĞRETMENLERİMİZE!!! "BİLİŞİMLE ÜRETİM PROJESİ" (EBA)

2023 Eğitim Vizyonu belgesinde "öğrenme süreçlerinde dijital içerik ve beceri destekli dönüşüm" teması dahilinde dijital becerilerin geliştirilmesi için içerik geliştirilmesi ve öğretmen eğitimlerinin yapılması hedeflenmektedir.Bu kapsamda öğrencilere bilişimle üretim ve  algoritmik düşünme becerileri kazandırmaya yönelik olarak üç boyutlu tasarım,akıllı cihaz tasarımı,bilgisayarsız ortamda algoritmik düşünme eğitimi etkinliklerinin yürütülmesi; öğretmenlere de öğrencilere bu süreçte rehberlik edebilmelerini sağlayacak hizmetiçi eğitimler verilmesi planlanmaktadır.

Bu bağlamda, iş takvimi çalışmanın ayrıntıları EBA'da paylaşılmış olan"BİLİŞİMLE ÜRETİM PROJESİ"ne tüm öğretmenlerimizin katılmalarını desteklemekteyiz.

Tüm öğretmenlere duyurulur.

01.12.2020 225