Karakter Eğitimini Çok Önemsiyoruz

Psikolog Thomas Lickona, karakter eğitimi için, "iyi bir insan olmanın gerektirdiği erdemlerin yeşermesi için planlanmış bir çabayı içerir" diyor.

Değerler eğitimi konusunda hiçbir detayı kaçırmamaya çalışıyoruz , biliyoruz ki bazen ayrıntılar kalıcı öğrenmenin gerçekleşmesi noktasında çok önemlidir.

Bizler  eğitimciler olarak adeta fırsat kollayıp,olumlu pekiştireç kullanılmasına sebep olabilecek öğrenci yaklaşımlarını gözlemleyerek, kimliğimizin hakkını en iyi şekilde verme gayreti içerisindeyiz.

En son bu kapsamda 4/A sınıfı öğrencimiz Fatma KOÇ kendisine söylenilmediği halde koridordaki kütüphaneyi düzenlerken, öğretmeni Güler ERİŞ tarafından tespit edilerek, diğer örnek davranış gösteren öğrencilerle birlikte bayrak töreninde ödüllendirilmiştir.

Öğrencilerimizin kendilerine yönlendirme olmadan yaptıkları her güzel davranış okulumuzda "örnek davranış" olarak değerlendirilir ve mutlaka ödüllendirilir

06.01.2020 204