GURURUMUZ İLKNUR ŞENGİL

İlknur ve ailesi gibi çok öğrencimiz, velimiz var.Annesinin biricik kızı babasının gözünün ışığıdır İlknur.Güler öğretmeninin ve bizim de gurur kaynağımız o.

Tertibi,düzeni,okul kültürüne uygun davranışları ve çalışkanlığı kendisine başarıyı getirmekte; bizleri de çok sevindirmektedir.Ailesi üzerlerine titrediği çocuklarının eğitim öğretim ortamını sürekli ziyaret etmekte, babası okulumuzun bir ihtiyacı olduğunda canla başla koşturmakta annesi ise okul ve sınıf hijyeni-temizliği konusunda fiziksel yardımını esirgememekte, varını yoğunu eğitim öğretim ortamımıza aktarmaktadırlar.

İlknur'un sevgi dolu ailesi ve öğretmeninin olumlu yönlendirmeleri her alanda kendini göstermekte, İlknur liderlik vasıfları üst düzey bir öğrenci olarak yetişmektedir.Okulumuza ilk adım attığı günlerde ezberlediği 10 kıtalık "İstiklal Marşı" nı bayrak törenlerinde elinde mikrofon ile coşkuyla okurken, çevresine yaydığı özgüveni yüksek sinerjik duruşuyla diğer öğrenciler de kendisine eşlik etmekte ve inanılmaz görüntüler ortaya çıkmakta,bütün bir okul kimisi yüksek sesle kimisi mırıldanarak marşımızı okumaktalar.

İlknur'un geleceğinin başarılarla dolu olacağı ile ilgili şüphemiz yoktur.

Yolun bahtın açık olsun İlknur ŞENGİL...

18.03.2020 240

18-03-202018-03-2020