Geziyoruz Öğreniyoruz

Ulubatlıhasan İlkokulu sosyokültürel ve ekonomik açıdan dezavantajlı çocukların çoğunluk olarak eğitim gördüğü bir okul olmasından dolayı başlattıkları "Geziyorum öğreniyorum" adlı eTwinning projesi kapsamında ilçelerindeki tüm kurum ve kuruluşları gruplar halinde ziyaret ediyorlar.Proje koordinatör öğretmeni Cahide Aslan "Projeye başlamamız bizim için zorunluluk arz etti.Çocuklarımızın gezip görmeye ayıracak ayrı bir aile bütçelerinin olmaması,sosyal kabul noktasında büyük sorunlar yaşamamız bu projeyi yapmamızı gerektirdi.Proje kapsamında ilçemizdeki belediye,kaymakamlık,okullar,jandarma komutanlığı,emniyet müdürlüğü,kütüphane,hayvan barınağı gibi bir çok kurum ve kuruluş ziyaret edilerek işleyişleri öğrenilmektedir.Bizlere bu hayalimizi gerçekleştirmek için yardımcı olan tüm kurum amirlerimize teşekkür ederiz"dedi.

03.01.2020 135

03-01-2020