"GELECEĞİN ÖĞRETMENLERİ"NE DUYURULUR

Web 2.0 araçları geleceğin teknolojisidir,tek yönlü iletişimin yerini çift yönlü iletişime bırakmasıdır. Bu etkileşimi kullanmaya başlayan herkes aynı anda karşılıklı paylaşım,değişim ve yorum yapabilmektedir.(Bir film repliğinde olduğu gibi,mizahi dünyanın ifadesiyle artık  "Zeki MÜREN'de bizi görmektedir")

 

Görüntülü iletişim ve video konferans için son zamanlarda çokça tercik edilen.bakanlığımız tarafından da online toplantı amacıyla kullanılan Web2.0 araçlarından bir program olan "Zoom Meeting", gereği halinde biz "21. Yüzyıl Öğretmenleri" tarafından da sosyal-kültürel çeşitli amaçlarla gönüllülük esasıyla kullanılmaktadır.

 

Lakin son zamanlarda bu programların güvenilirliği hakkında bazı spekülasyonlar yer almaya başlanmıştır.Bakanlığımızın uzaktan eğitim ve öğrencilerimize ulaşım noktasındaki tavsiyesi EBA ile içeriklerinin kullanılması doğrultusundadır.

 

Bu konuyu okulumuz öğretmenler kurulunda görüşmenin yerinde olacağını değerlendirmekteyiz!

Bu sebeple yapacağımız online toplantı "Zoom Meeting" üzerinden e-konferans olarak gerçekleştirilecektir.Zoom üzerinden yapılacak toplantı ile lgili "ID ve şifre" tarafınıza ayrıca bildirilecektir.

Tüm öğretmenlerimize duyurulur.

06.04.2020 167