"E Twinning School" Bıraktığı Yerden Devam Ediyor

Ulubatlıhasan İlkokulu "e twinning school"  tabelası olan, "Avrupa Kalite Etiketi" ödülü almış, "e-pas" proje sisteminde en hareketli 10 okul arasına girerek bu okullar arasında da birinci sırada yer almış bir okuldur.Proje temelli eğitim yaklaşımları okulumuzda kurum kültürü halinde devam etmektedir.Çok güçlü bir ekip çalışmasıyla gerçekleştirilen okulumuzdaki proje faaliyetlerine geçtiğimiz yıllarda öncü olan Nazlı ARSLAN GÜL,Özlem TAŞ,Hatice Tuğba YILDIZ'ın aramızdan ayrılmalarıyla bu gönüllü çalışmalar ekibimizin diğer üyelerinin katkılarıyla hız kesmeden devam etmektedir.

Çok başarılı bir twinner olan 3/C sınıfı öğretmenimiz Pınar ALTIN bu seneki e twinner faaliyetlerinde üstlendiği öncü rolü ile geçmiş başarılarımızın devam edeceğini yeni proje faaliyetleriyle ilan etmiştir...

20.10.2020 343

20-10-2020