BAŞARILARIMIZ KALİTE TESCİLLİDİR !

BAŞARILARIMIZ KALİTE TESCİLLİDİR !

Değerli Velilerimiz, 

 Kendini ve yaşadığı toplumu tanımanın, kişisel değerlere sahip bireyler olmanın, insanı insan yapan en önemli unsur ve fark oluşturabilmede temel beceriler olduğu inancından hareketle; öğrencilerimizin sorumluluklarını bilen, yaşadıklarının ve kararlarının gereğini yerine getiren, teknolojinin esiri değil efendisi olabilen, eleştirmekle yetinmeyip çözüm üretebilen, hoşgörülü ve saygılı, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı,devlet millet aleyhinde hiçbir olumsuz yargı taşımayıp olumsuz bir faaliyet içinde bulunmayan bir nesil olarak yetiştirebilmek için var gücümüzle çabalamaktayız. 

Tüm faaliyetlerimiz öğrencilerimizin akademik ve sosyal alanda başarılı, güçlü bireyler olabilmeleri adına plan-program-kontrol çerçevesinde yürütülmektedir. 

Her zaman Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, bilimsel bakış açısına sahip, kişisel becerileri gelişmiş, donanımı yüksek bireyler yetiştirebilmek için Milli Eğitim Bakanlığımızın "Proje Temelli Eğitim" yaklaşımından hareketle yeni eğitim sistemlerini can-ı gönülden takip etmekte, yaklaşım ve işlevsellik açısından uygun gördüklerimizi sistemimiz içine alarak öğrencilerimizle birlikte çalışma ortamımıza dahil etmekteyiz.Biliyoruz ki; farklı düşünen,üreten,rekabet edebilen,eleştirel bakabilen ve problem çözebilen bireyler yetiştirilebilmesi, proje temelli eğitim programlarının uygulanmasıyla gerçekleşebilir. 

Eğitimciler olarak göstermiş olduğumuz çabanın karşılığını alma sürecimiz biraz uzun da olsa, yaptığımız işi kanıtlayan,aynı zamanda ödül niteliğinde olan yaklaşımlar bizleri hem sevindirmekte hem de gelecek için umutlandırmaktadır.  

 Bu bağlamda öğretmenlerimiz Nazlı ARSLAN GÜL,Özlem TAŞ,Pınar ALTIN,Hatice Tuğba YILDIZ öncülüğünde okulumuzda yürütülen proje yaklaşımlarından e-Twinning projeleri nedeniyle, Ulubatlıhasan İlkokulu'nun 2019 ve 2020 yılları için "e-Twinning School"etiketi alarak "Avrupa Okulu" olduğu ilan edilmiştir. 

Okulumuzda yapılan herşey öğrencilerimiz için; onları mutlu,başarılı bireyler yetiştirebilmek içindir. Sağlıcakla kalınız...

01.03.2020 184

01-03-202001-03-202001-03-202001-03-2020