3B EŞLEŞTİRME ÇALIŞMALARI

İlkokul eğitiminde aslolan öğrencinin okul kültürüne uyumudur.4 yıllık bir süreçte Becerikli, kuralları kabul eden ve uygulayan, özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirebildiğimiz oranda hayatından zevk alan mutlu insanlar, mutlu bir toplum oluşacaktır.

3B sınıfında Mücahit Öğretmen tarafından çarpma işlemlerinin sonuçlarıyla eşleştirilmeleri ve boşta kalacak olan cevabın bulunması istenmektedir.

Mücahit Öğretmen profesyonelce düşünmekte,planlama yapmakta,strateji belirlemekte ve böylece programını eğitim öğretim ortamına başarıyla aktarmaktadır.

Mücahit Öğretmen özveri,sevgi ve şefkat ile beslediği sınıfında "Eksik Motivasyon Yerine Eksik Becerilere Odaklanma" konusunda çok iyi çalışmalar yaparak farklı yaratılışta farklı yetenekte olan öğrencilerine eğitimde fırsat eşitliği sunmaktadır.

11.03.2020 161

11-03-202011-03-202011-03-2020